Alla inlägg den 15 augusti 2011

Av Tina Delirium - 15 augusti 2011 17:00

Har inte riktigt haft ork, tankar eller tid för att blogga på sista tiden. Har varit ute och fiskat, varit med älsklingen, blivit attackerad av muterade mega myggor och spelat massor. Sprungit på åkrar med hundar och luktat på hästar. Sånt där som man kanske ska göra på sommaren, sånt där som får en lycklig.


Jag har fyllt år, 16 galna år. Det är ju egentligen inget speciellt, förutom kanske att man börjar gymnasiet och får börja övningsköra. Fast det kanske är lite speciellt ändå, vad vet jag. Har total drogat Broder Daniel för jag saknar min kaosängel. Hon var i Göteborg på min födelsedag men jag hann inte träffa henne tyvärr. Det svider lite i hjärtat men det får helt enkelt vänta till någon annan gång.


Sedan har jag letat turridningsritter någonstans inom västra götalandslän, men har inte riktigt hittat något som lockat helt ännu. Får fortsätta leta eftersom jag skulle få det som födelsedagspresent av en underbar person. Sedan har jag fått lite annat som PS3, Wow GC, nya färgpennor, skrivblock, pengar och massa fina grattis från alla mina älskade vänner.

 

jag älskar dig.

Ovido - Quiz & Flashcards