Alla inlägg den 6 januari 2012

Av Tina Delirium - 6 januari 2012 19:54

Har nu i två dagar jobbat mellan 06.30-17.00 på Svenska Mässan. Det är minst sagt full rulle på MyDog förutom kanske sista timmen innan stängningsdags. Har cirkulerat mellan vaccinationskontrollen, "klappa hund" hagen och ansiktsmålningen. Idag körde vi även "Prova på agility" för både barn och vuxna med våra hundar. Riktigt kul faktiskt. Har lördag kvar och sedan på söndag ska jag bara jobba halvdag eftersom att min och Spikes agilitykurs på hundskolan börjar på söndag eftermiddag och det vill vi ju inte missa!


Imorgon kanske jag ska träffa Emmely efter jobbet, dvs om jag orkar. Har hittills varit extremt trött när jag kommit hem vid 18 på kvällen. Men man kanske kan offra sig lite ändå för att träffa en vän som man inte träffat på hur länge som helst typ. Sedan på söndag kväll åker jag o spike till Tjörn igen. Myys <3


Sedan shoppade jag och Spike lite lätt idag. Mest för att göra en god sak och sedan även för att en sak kändes väldigt nödvändig. Köpte en "Min hund" bok för alla viktiga papper, vaccinationer osv från SKK. Sedan köpte jag även en vattenflaska och ett nytt nyckelband ifrån Hundstallet, mest för en god sak skull. Hoppas att dom öppnar ett hundstall i Göteborg snart, det är ju på tal om det.


Men nu ska jag nog bege mig ut i världen med lillen, om han nu vaknar. Han har somnat ganska brutalt i sängen och vägrar i princip att så mycket som lyfta nosen. Stackars liten, är helt slut efter två dagar. Man kan ju undra hur resten ska gå.. Men det löser sig nog :)

Ovido - Quiz & Flashcards